Over mij

Mijn naam is Inge van Meegen, ik ben 30 jaar oud en ik woon samen met mijn man, zoontjes en hondje Duffy in Cuijk. Ik ben sinds December 2006 werkzaam in de gehandicaptenzorg. Hierin heb ik intensief gewerkt met verschillende doelgroepen, waaronder kinderen. Dit betekent dat ik in de loop der jaren veel ervaring heb opgedaan met ADHD, Autisme, NAH, Syndroom van Down, Hechtingsproblematiek, en andere beperkingen.

Sinds september 2016 ben ik als gastouder gaan werken in de kinderopvang. Uw kind staat bij mij centraal. Ieder kind is uniek, mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen op zijn of haar eigen manier en tempo. Ik vind het dan ook belangrijk dat ieder kind tot op zekere hoogte ook zelf kan/mag aangeven waar hij/zij zin in heeft. Als dat betekent dat we een kwartiertje later fruit eten, is dit ook goed. Zo krijgt het kind naast de benodigde structuur ook zelf ruimte voor ontwikkeling.

Ook vind ik het belangrijk om lekker buiten te zijn met de kinderen. Zo kunnen we samen buiten spelen in een van de vele speeltuintjes hier in de buurt, maar ook samen wandelen om Duffy uit te laten.

Mijn gezin

Ik sta er natuurlijk niet alleen voor. Ik ben getrouwd met Richard van Meegen. Samen hebben wij twee zoontjes genaamd Thomas van 3 jaar oud en Hugo 0 jaar oud. Ons hondje Duffy speelt ook een belangrijke rol in ons huishouden, maar ook bij de gastkinderen. Waarden en normen worden bij baby’s al opgevangen. Zo krijgt een kind respect voor andere mensen, maar ook voor dieren. Ik heb dit zelf heel duidelijk ervaren met onze zoon. Het is geweldig hoe mooi een band tussen mens en dier kan zijn en hoeveel kinderen van dieren kunnen leren.

gastouder-cuijk-duffy

Komt u eens kijken of het klikt? Het speelgoed en de koffie staan klaar!

Potbeker 88, 5432 MK Cuijk

06 – 417 80 206