De eerste ´echte´ dag!

Natuurlijk breekt dan ook de eerste dag een keer aan en die kwam nog sneller dan ik gedacht had, superleuk! Ik had er helemaal zin in. Benieuwd hoe alles zou gaan!

Het kindje kwam samen met vader en vader straalde gewoon vertrouwen uit, klinkt misschien heel vreemd, maar het voelde allemaal gewoon goed. Na een korte, (tja hoe zal ik het noemen?) Overdracht hebben we vader uitgezwaaid en zijn we naar binnen gegaan. Mijn eerste uurtjes zijn dan echt een feit (Buiten de paar uurtjes die ik al had gemaakt om even in te vallen voor een andere gastouder).

Het was heel even zoeken voor mij omdat het kindje weer wat jonger was dan Thomas, maar dat even was eigenlijk ook met 5 minuten om. Een heerlijk kindje wat alle zat te observeren wat Thomas allemaal aan het doen was, niet alleen Thomas overigens. Duffy, die was toch ook wel heel erg interessant, erg leuk om te zien!

Al snel gebeurde er natuurlijk iets wat natuurlijk niet in mijn hoofd zou gebeuren, maar ook dat ging goed. Nu moet ik ook wel toegeven dat het kindje wel super, supermakkelijk was en gewoon mee ging met alles wat er gebeurde.

De dag verliep goed, ook Thomas die eerst toch echt wel even jaloers was vond het goed en ging al snel echt delen. Hij gaf het kindje ook echt speelgoed aan en gaf zelfs een deel van zijn tussendoortje aan het kindje, nou… Wat wil je nog meer?

Moeder kwam het kindje op halen en we hebben nog even na gekletst over de dag. Het enige wat ik weet, is dat ik het erg leuk vond en ook heel erg fijn dat ouders mij zo in vertrouwen nemen, bedankt!